


כבד עוף עם בצל ופטריות
אתם מוצאים את עצמכם כל יום עסוקים ומתרוצצים מסידור לסידור, מילד לילד ואז נזכרים שבכלל לא הספקתם לאכול. הנה רעיון למתכון קל להכנה ומשביע.
מאת: רון |
11.07.2012


כשצריך להכין ארוחת צהריים ואין הרבה זמן או אנרגיה, זה המתכון!
תוך פחות מחצי שעה ישנה ארוחת צהריים טעימה ומזינה וגם קלה מאוד להכנה.
החומרים הדרושים:
| ![]() |
הוראות הכנה:
- מחממים את שמן הזית בתוך המחבת ומוסיפים את רצועות הבצל.
- חותכים את הכרישה לרצועות עגולות, ואת הפטריות לקוביות.
- כשהבצל מזהיב, מוסיפים את הפטריות ואת הכרישה, מכסים עם מכסה ומאדים במשך 5 דקות נוספות.
- מוסיפים את השום, מערבבים את כל הירקות ומכסים שוב למשך דקה.
- מוסיפים מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה, מכסים שוב ומדי פעם מערבבים.
- לאחר שהירקות מקבלים גוון מעט כהה, מנמיכים את האש, מניחים את כבדי העוף במחבת ומכסים.
- מבשלים את כבדי העוף במשך דקה וחצי, הופכים אותם ומבשלים עם מכסה למשך דקה-שתיים נוספות.
אפשר לקחת בגטים טריים, טחינה וחומוס, להכין סלט ירקות, ויש לכם ארוחת צהריים
מלאה וטעימה.
בתאבון!!!

