פנה עגבניות ושמנת

מה אתם אוהבים יותר- פסטה עם שמנת או פסטה עם עגבניות? אתם לא חייבים לבחור, למה לא לאכול את שניהם יחד? קבלו מתכון טעים להכנת פסטה פנה ברוטב שמנת ועגבניות.

מאת: יואל | 17.07.2012
מתאים להכנה עם ילדים   

הבאתי לפניכם מתכון משובח לפסטה שאני מכין לפחות פעם בשבוע.
אישתי והילדים משוגעים עליה, וגם אני... קל להכנה וטעים! תהנו...


החומרים הדרושים:
  • חבילת פסטה פנה
  • 2 עגבניות חתוכות לריבועים
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות
  • שמן זית
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 5 עלי בזיליקום
  • 2 כפיות אבקת מרק עוף
  • שמנת לבישול
  • מלח, פלפל



אופן ההכנה
:
  1. לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן ולסנן.
  2. מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד לריכוך.
  3. מוסיפים את שיני השום ואת העגבניות ומערבבים.
  4. כשהעגבניות מתרככות, מוסיפים את השמנת לבישול ואת שאר התבלינים ומבשלים עד להסמכה.
  5. מערבבים עם הפסטה המבושלת.

בתיאבון!!!





תגובות 0 תגובות   הוספת תגובה חדשה הוסף תגובה
שליחה לחבר   הדפסה
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת ניוזלטר