פיצה פיתה

מתכון לפיצה פיתה- ארוחה מהירה וטעימה!!! אם הארוחה מיועדת לילדים, כדאי לא לאפות זמן רב בתנור, כדי שהפיתה לא תהיה קשה מדי. אל תשכחו להוסיף בריאות למנה ולהגיש אותה עם ירקות חתוכים.

מאת: אביבית כהן | 12.12.2011
מתאים להכנה עם ילדים   


כשאני רוצה להכין משהו קליל לאכול, ובמקביל, לבלות זמן איכות עם הילדים, פיצה פיתה היא הפיתרון.
היא קלה ומהירה להכנה, וכשהיא מוכנה, הילדים מלקקים את האצבעות.


חומרים (2 מנות):
  • פיתה
  • גבינה צהובה מגורדת
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • חצי כוס מים
  • שן שום כתושה
  • כפית אורגנו
  • מלח
  • פלפל

פיצה פיתה


אופן ההכנה:

  1. לוקחים את הפיתה ופורסים אותה באמצע.
  2. בקערה קטנה שמים את כל החומרים (למעט הפיתה והגבינה הצהובה) ומערבבים עד קבלת רוטב אחיד.
  3. על הצד הפנימי של הפיתה מורחים את הרוטב בנדיבות ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת.
  4. לשדרוג, ניתן להוסיף כל תוספת שרוצים: עגבניות, תירס, טונה, פטריות, זיתים...
  5. מכניסים לתנור על חום בינוני עד שהגבינה משחימה מעט.

    בתיאבון...



 
 


תגובות 0 תגובות   הוספת תגובה חדשה הוסף תגובה
שליחה לחבר   הדפסה
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת ניוזלטר