סושי חביתה

אין ספק שחביתה היא אחד המאכלים הנפוצים והאהובים על ילדים בבוקר או בערב. למה לא לשדרג את החביתה ולהגיש אותה כסושי? כך גם תגרמו לילדים לאכול ירקות. אנחנו הכנו והתלהבנו, פשוט וטעים!

מאת: נועה ודנה | 15.12.2013
מתאים להכנה עם ילדים    ללא חלב ומוצריו   


סושי חביתה מתכון פשוט וטעים !
הילדים אוהבים גם את ההכנה וגם את הטעם ..
הכי פשוט והכי טעים !! מומלץ בחום לארוחות בוקר :)




החומרים:
  • 2 ביצים
  • מלפפון ו/או עגבנייה
  • (או איזה ירקות שרק תרצו : )
  • קוטג' /גבינה לבנה /חומוס
סושי חביתה




אופן ההכנה:
  1. מחממים מחבת , מכינים חביתה (כדאי שלא יהיו בה חורים ) עדיף בצורת עיגול ושלא תהיה דקה מדי.
  2. כשהחביתה מוכנה שמים בצלחת , מורחים על החביתה בצד פס קוטג' (או מה שרוצים ). על הפס שמים את הירקות שחתכנו מראש.
  3. מגלגלים לצורת גליל, וחותכים לחתיכות של 3-5 ס"מ את הגליל והאוכל מוכן רק להגיש וליהנות עם הילדים. שיהיה בתיאבון !!




















תגובות 0 תגובות   הוספת תגובה חדשה הוסף תגובה
שליחה לחבר   הדפסה
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת ניוזלטר