


רצועות חזה עוף עם בזיליקום
אחד המתכונים הקלים והטעימים ביותר להכנת ארוחת צהריים בריאה ומזינה. אם רוצים ממש לשבוע כדאי להגיש עם תוספת של פסטה/ אורז/ פתיתים וכו'.
מאת: רן |
25.05.2012


בניגוד לרוב המתכונים המופיעים באתר, בזה הנכם מתבקשים לא לשתף את הילדים
מכיוון שההכנה כרוכה בטיגון בשמן.
החומרים הדרושים:
| ![]() |
אופן ההכנה:
- חותכים את חזה העוף לרצועות דקות ככל הניתן, באורך ½ כף יד.
- קוצצים את עלי הבזליקום ושמים אותם בקערה ביחד עם השמן, השום הכתוש, קוביות הטיבוליות, ומיץ הלימון ומערבבים היטב.
- מניחים את רצועות חזה העוף בתערובת ומכניסים להשריה של ½ שעה במקרר.
- שמים את מחבת הטפלון על אש בינונית, מוציאים את רצועות חזה העוף מהתערובת ומניחים במחבת.
- מפזרים מעט מלח גס ומטגנים עד לקבלת גוון עדין.
טיפ: לאחר ההכנה אפשר לסחוט לימון ישירות על רצועות העוף המטוגנות ולהוסיף מעט עלי בזיליקום ופטרוזיליה טריים.
בתאבון...

