


מעדן גלידה
בד"כ אנחנו נוטים לשדרג את הגלידה בתוספות כמו סוכריות, סירופ שוקולד וקצפת. הנה לכם רעיון למתכון מעניין לשדרוג הגלידה, במיוחד עבור ילדים. גלידה בתוספת מעדנים ושברי שוקולד.
מאת: פלינה |
12.03.2013

גלידה משודרגת, טעימה וקלה להכנה בטעם חדש!
החומרים:
| ![]() |
אופן ההכנה:
- לוקחים קופסאת גלידה ריקה ושמים בתוכה 20 כפות גלידה
- מוסיפים את מעדן השוקולד, מעדן התות ואת שברי השוקולד
- מערבבים היטב ומכניסים למקפיא
טיפים:
- במידה ורוצים רק מעדן (טעים לא פחות מהגלידה), ניתן להכניס למקרר במקום למקפיא ולהגיש קר
- אם החלטתם שאתם אכן רוצים גלידה, אפשר להגיש בתוך גביעי ופל ולשדרג עם סירופ שוקולד
בתאבון!!!

