


פנה עגבניות ושמנת
מה אתם אוהבים יותר- פסטה עם שמנת או פסטה עם עגבניות? אתם לא חייבים לבחור, למה לא לאכול את שניהם יחד? קבלו מתכון טעים להכנת פסטה פנה ברוטב שמנת ועגבניות.
מאת: יואל |
17.07.2012

הבאתי לפניכם מתכון משובח לפסטה שאני מכין לפחות פעם בשבוע.
אישתי והילדים משוגעים עליה, וגם אני... קל להכנה וטעים! תהנו...
החומרים הדרושים:
| ![]() |
אופן ההכנה:
- לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן ולסנן.
- מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד לריכוך.
- מוסיפים את שיני השום ואת העגבניות ומערבבים.
- כשהעגבניות מתרככות, מוסיפים את השמנת לבישול ואת שאר התבלינים ומבשלים עד להסמכה.
- מערבבים עם הפסטה המבושלת.
בתיאבון!!!

