


פיצה פיתה
מתכון לפיצה פיתה- ארוחה מהירה וטעימה!!! אם הארוחה מיועדת לילדים, כדאי לא לאפות זמן רב בתנור, כדי שהפיתה לא תהיה קשה מדי. אל תשכחו להוסיף בריאות למנה ולהגיש אותה עם ירקות חתוכים.
מאת: אביבית כהן |
12.12.2011

כשאני רוצה להכין משהו קליל לאכול, ובמקביל, לבלות זמן איכות עם הילדים, פיצה פיתה היא הפיתרון.
היא קלה ומהירה להכנה, וכשהיא מוכנה, הילדים מלקקים את האצבעות.
חומרים (2 מנות):
| ![]() |
אופן ההכנה:
- לוקחים את הפיתה ופורסים אותה באמצע.
- בקערה קטנה שמים את כל החומרים (למעט הפיתה והגבינה הצהובה) ומערבבים עד קבלת רוטב אחיד.
- על הצד הפנימי של הפיתה מורחים את הרוטב בנדיבות ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת.
- לשדרוג, ניתן להוסיף כל תוספת שרוצים: עגבניות, תירס, טונה, פטריות, זיתים...
- מכניסים לתנור על חום בינוני עד שהגבינה משחימה מעט.
בתיאבון...

