לביבה חמה

חנוכה הוא חג האור ואיך לא... גם חג הלביבות. יש הרבה דרכים להכין לביבות. הנה מתכון מנצח ללביבות סטנדרטיות. אל תשכחו לטבול אותן ביוגורט קר, זה משדרג את הטעם.

מאת: אורית מ. | 20.12.2011
מתאים להכנה עם ילדים   

אחד המאכלים הכי טעימים ופופולרים של חג החנוכה.
קל ופשוט להכנה. ניתן לרתום את הילדים למשימה כדי שיהנו גם מהעשייה...



חומרים:
  • 5 תפו"א מקולפים ומגוררים
  • 1 בטטה מקולפת ומגוררת
  • 1 בצל מקולף ומגורר
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

לביבות

 
אופן ההכנה:
  1. להכניס לקערה את כל המצרכים ולערבב.
  2. עם כף לקחת מעט מהבלילה, להכניס למחבת ולשטח.
  3. לטגן משני הצדדים עד שמזהיב.
 

שדרוג:
ניתן לערבב יוגורט עם שום כתוש ומעט מלח ולטבול את הלביבות... יאמי...










תגובות 0 תגובות   הוספת תגובה חדשה הוסף תגובה
שליחה לחבר   הדפסה
בהרשמה אני מאשר/ת קבלת ניוזלטר